Bursun Devam Etmesi İçin İstenen Belgeler

1. Öğrenci belgesi (Resmi Onaylı)
  2. Transkript (Resmi Onaylı)
  3. Yeni tarihli adli sicil belgesi.
  4. İletişim bilgileri. (Öğrenci e-maili ve telefon numarası ile aileden bir kişiye ait telefon numarası)

Not: E-devlet üzerinden alınabilen belgeler kabul edilir.

Belgeler, 25 Ekim 2021 tarihine kadar, sitede belirtilen Vakıf İletişim adresine elden teslim edilebileceği gibi kargo ile de gönderilebilir.

E- imzalı veya ıslak imzalı  olan  belgeler değerlendirilmeye alınır. Onaysız olarak gönderilen belgeler kesinlikle değerlendirmeye alınmaz.

Birden fazla alttan dersi olan veya bu yıl sınıf tekrarı yapacak olan  bursiyerlerin bursları devam etmez.

Uyarı: Son iki yıl üst üste burs kaydını yenilemeyen bursiyerlerin  bursu kapatılır. Bu durumdaki bursiyerlerin yeniden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ekim-Kasım bursları, Kasım ayının 10’undan sonra, iki ay bir arada  yatırılmaktadır.
25 Ekim 2021 tarihinden sonra kargolanan veya teslim edilen belgeler, Aralık ayı bursu için değerlendirilir ve  geçmiş ayların bursları yatırılmaz.

Geçen ders yılı Erasmus ve benzeri yurtdışı öğrenci değişimi programlarına katılan öğrenciler de, yukarıda belirtilen burs devam işlemlerini yerine getirmelidirler. Bu bursiyerlerin diğer öğrencilerden farklı olarak transkriptlerinde, yurt dışında katıldıkları dönemin notlarının kendi fakültelerinde kabul edildiğini belgelemeleri gerekir.